Gyártás

Tevékenységünk fontos alappillére a nagy bonyolultságú, jelentős kézi megmunkálást igénylő technológiák, gyártási folyamatok. A jelentős hozzáadott értéket képviselő kábelkötegek gyártásának stabil hátterét a rendelkezésre álló széleskörű gyártói tapasztalat és a speciálisan képzett munkaerő biztosítja.
Kábelkorbács
Küldetésünknek tekintjük a speciális vevői igények kiszolgálását. Kompetenciáink folyamatos bővítésével képesek vagyunk megrendelőink elvárásainak megfelelő termékek megtervezésére, kifejlesztésére. Elkészítjük a szükséges dokumentációt, a gyártáshoz szükséges szerszámokat, kidolgozzuk a gyártástechnológiát. A gyártás során folyamatos fejlesztéssel optimalizáljuk a költségeket. A termék végellenőrzéséhez szükség esetén egyedi mérőlapot készítünk, a mérési eredményeket számítógépen rögzítjük.

Összetett rendszerek esetében kifejlesztjük és legyártjuk a komplett gyártósort, a teljesítést önálló projektként kezeljük.
Gyártósor
Szükség esetén beszállítói lánc kiépítésével, integrátorként működtetjük a projektet.

Egyszerű kábelek gyártásához félautomatikus és teljesen automatizált berendezések állnak rendelkezésre, melyekkel az ellenőrzés és az adatok számítógépes rögzítése is automatikusan történik.

komax gép-daraboló

Komax Gamma

 

 

 

Képesek vagyunk nagyon kis keresztmetszetű több eres vezetékek, lapos kábelek precíziós megmunkálására, amit lézeres berendezéssel végzünk.

Still0829_00037
Innovatív termékeink hadászati és megújuló energiát termelő eszközökbe épülnek be. Ezen termékek csatlakozóinak fröccsöntését saját eszközzel vagy beszállító igénybe vételével végezzük.
IMG_1190
A vezetékek és kábelek feliratozása a legkorszerűbb JET technológia alkalmazásával történik. Vevői igény esetében feliratozott zsugorcsővel vagy etikettel látjuk el termékeinket.
Leibinger_Jet_3
Szolgáltatásaink minőségét Integrált Irányítási Rendszerünk biztosítja, amely az ISO 9001:2008, EN 9100:2009, ISO 14001:2004 és a UL szabványkövetelmények együttes alkalmazásával képesek vagyunk a jelenleg legszigorúbb követelményeket támasztó repülőgép- és űripar kiszolgálására.