TÁMOP 2.1.3.B. – 12/1

2015. március 05.

A Macher Gépészeti és Elektronikai Kft  2012-ben pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulási Operatív Program Munkahelyi Képzések Támogatása Középvállalkozások számára   megjelöléssel a konvergencia régióban. Célja a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozás versenyképességét, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodását.

A projekt megvalósításának időtartama:  2013.09.20.- 2014.11.20

A projekt során 9 képzés került lebonyolításra, fizikai és szellemi munkakörben dolgozó munkatársaink részére, összesen 39 főt érintően.

Cégünk minden évben egy oktatási terv alapján, és  3 évenként megvalósuló egyéni fejlesztési terv alapján dolgozza ki a munkatársak szakmai iránymutatását. A TÁMOP program több területet érintve segítette terveink megvalósítását. A fizikai munkatársak szakmaiságát a mechatronikai alapismeretek oktatással fejleszthettük.  Kereskedelmi osztályunk vevőfelelősei  idegen nyelvi kommunikációban erősödtek  illetve tárgyalástechnikai ismeretekkel bővült eszköztáruk. Vezetőinket menedzseri illetve csoportvezetői szinten tudtuk a program által fejleszteni, hatékony vezetői munkájukat segíteni.

A program lebonyolításának eredményeképpen elmondható, hogy növekedett  munkatársaink aktivitása, kreativitása egyéni és  szakmai gyakorlati területen egyaránt. támpo d tábla