Modern Gyárak Éjszakája

2017. november 06.

A Macher Zrt. részt vesz a Modern Gyárak Éjszakája programban

A programról röviden:

Mitől okos egy okosgyár? Hogyan működik, milyen technikai megoldásokat alkalmaznak benne? Hogyan néz ki az ipar jövője?

A negyedik ipari forradalom már a küszöbön áll, itt a lehetőség, hogy az érdeklődők gyakorlatban is megtapasztalhassák a legújabb fejlesztéseket! A Modern Gyárak Éjszakáján, 2017. november 17-én 16 és 22 óra között mindenki számára lehetőség nyílik, hogy megismerkedhessen a ma és a közeljövő korszerű, „okos” gyáraival, amelyekben a legmodernebb technológiák segítik a termelést. Mindehhez elég csak kiválasztani a programhoz csatlakozó helyszínek közül egy tetszőlegeset, és regisztrálni az ingyenes gyárlátogatásra.

Reméljük, hogy ez a közvetlen „találkozás” a jövővel segít átírni az iparról alkotott idejétmúlt elképzeléseket, iránymutatást nyújtva a kkv-k döntéshozói számára, karrierlehetőséget és jövőképet mutatva az álláskeresőknek, valamint a pályaválasztás előtt álló fiataloknak.

Az Ipar 4.0 Mintagyárak olyan demonstrációs helyszínek, ahol fejlett Ipar 4.0 megoldásokat lehet megtekinteni működési környezetben, valamint a helyi szakértők (mérnökök, műszaki szakemberek) bevonásával lehetőség nyílik a technológiára vonatkozó elméleti ismeretek megszerzésére is.

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését és a Macher Zrt. üzemében szeretne Ipar 4.0 megoldásokkal megismerkedni, részvételi szándékát kérjük, az anna.csiki@macher.hu e-mail címen jelezze a következő adatok megadásával: név, cégnév (amennyiben céget képvisel), cím, telefonszám, mobiltelefon szám, e-mail cím.

Ha bővebb információkat szeretne a programról, kérjük látogasson el az alábbi weboldalra:

www.ipar4.hu