Idén a Macher is főzött!

2013. szeptember 30.

2004 óra minden évben megrendezésre kerül Székesfehérváron a Lecsófesztivál. Az idei Lecsófesztivál nyertes lecsója a Macher Kft lecsója lett.. – szerintünk. (:
Idén a Macher Kft két csapattal nevezett be a versenyre. Kora reggeltől sötétedésig szelték  a hozzávalókat és kevergették a sok adag lecsót.
“Kedves Barátaim, Főzőtársaim !Nagy-nagy öröm számomra, hogy e székesfehérvári eseményt mára a legnagyobb gasztronómiai fesztiválok között tartják számon. Köszönhető mindez azoknak a résztvevőknek akik már a kezdetek óta jelen vannak az eseményen, lelkesedésük töretlen. De egyre nagyobb az érdeklődés azok körében is, akik előző években mint szemlélődő voltak csak jelen e kedvelt eseményen. Úgy hogy folytatjuk…2004-ben a legelső alkalommal még nem tudhattuk,
hogy lesz folytatás, csak remélhettük.
Várhatóan idén is benépesítik a lecsófőző csapatok a Várkörutat, és a Rákóczi utat, ahol ismét barátok és munkatársak találkozhatnak egymással, azzal a céllal, hogy jól érezzék magukat. Remélhetőleg majd a jó idő is mellénk szegődik, eddig azt hiszem erre nem lehetett panasz.
Idén is várunk vendégeket az ország több pontjáról. Hírünk már a határon túlra is eljutott, messze külföldről is várunk csapatokat. Jönnek Svájcból és Írországból is.
Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát, hozzon magával derűt és jó kedvet-legalább ezen az egy napon.

Sipos József
a Lecsófesztivál alapítója”

forrás