Európai Üzleti Díjak szavazás

2016. február 05.

Örömmel értesítjük a honlapra látogatókat, hogy az Európai Üzleti Díjak versenyen a MACHER Gépészeti és Elektronikai Kft. sikeresen túljutott az első fordulón és bemutatkozó videó elkészítésével benevezett a verseny most zajló második fordulójára.

Az Európai Üzleti Díjak verseny célja az üzleti sikerek elismerése és népszerűsítése valamint egy erős, európai szintű üzleti közösség kialakítása.

A rangos európai verseny 9 évvel ezelőtt indult és minden évben megrendezésre kerül.

A verseny fő szponzora az RSM. Az RSM a világ egyik legnagyobb független könyvvizsgáló, adószakértő és tanácsadó hálózata. 112 országban 700 irodát működtet, 37 400 alkalmazottat foglalkoztat.

A verseny első fordulójában 32 országból összesen több mint 32 ezer vállalkozás tette próbára magát és 678 vállalat került kiválasztásra.

Ők a nemzeti döntősök, akik a 2016. január 11-én indult második fordulóban esélyt kapnak a tekintélyes Ruban d’Honneur díj megszerzésére, amiből 110 db-ot fog a zsűri odaítélni a legjobb cégeknek.

Azonban lehetőség van arra, hogy közönségszavazatokkal is tovább juthasson a második fordulóban bármelyik nemzeti döntős vállalat.
Az adott ország nemzeti döntős vállalatai közül a legtöbb közönségszavazatot kapott cég lesz az illető ország Nemzeti Közönség Bajnoka, továbbá jogosult lesz a Ruban d’Honneur díj elismerésre akkor is, ha a zsűri egyébként nem választja ki.

A MACHER Kft.-t a verseny első fordulójában kiválasztották az egyik magyarországi Nemzeti Bajnoknak és most a második fordulóban az összes ország Nemzeti Bajnokaival mérkőzik meg a közönségszavazatokért.

A döntős cégekről megtekinthető egy-egy videó a www.businessawardseurope.com oldalon, amely bemutatja a vállalkozás történetét, elért eredményeit. Az oldalon – a verseny honlapján – kategóriánként és országonként is kiválaszthatók a versenyben lévő vállalatok.

Az alábbi link segítségével közvetlenül a MACHER bemutatkozó videója fog megjelenni:
http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/hungary/15464

A szavazatok leadására 2016. január 11. és február 26. között van lehetőség.
Mivel mindössze 7 hét áll a közönség rendelkezésére, hogy online szavazzanak az általuk támogatott cégre, reméljük, hogy minél többen megnézik a videónkat és – amennyiben támogatásra érdemesnek találnak bennünket – szavazni fognak ránk.

Fenti link használatával szavazni is lehet ránk.
Köszönjük, ha szavazataikkal támogatják a Macher sikeres szereplését!

Üdvözlettel

Macher csapat