“Családbarát munkahely 2013” díj nyertese a Macher Kft

2013. október 03.

A Macher Kft. kapta idén a “Családbarát munkahely” címet. A pályázatot a SZÉNA Egyesület hirdetette meg, amelyre a munkavállalók fehérvári vállalkozásokat, intézményeket és egyéb gazdálkodó szervezeteket jelölhettek.

“A projekt fontos célja az, hogy a már hagyományosnak tekinthető közvetlen és közvetett pénzügyi juttatások és gyermekgondozási szolgáltatások mellett aktív, nem elsősorban pénzügyi támogatási elemeket is biztosítsunk a fehérvári családok számára. Ezek közül kiemelt jelentőséggel bír a családbarát foglalkoztatáspolitikatámogatása a különböző gyermekgondozási szolgáltatásokon, rugalmas foglalkoztatáson, speciális képzéseken, illetve a diszkrimináció megszüntetésén keresztül.

A fenti okokból kiindulva ösztönözni szeretnénk a családbarát munkahelyek kialakítását illetve az eddigi jó példák bemutatását, ezért második alkalommal hirdettük meg a családbarát munkahely pályázatot, melyen székesfehérvári vállalkozásokat, intézményeket és egyéb gazdálkodó szervezeteket jelölhettek a munkavállalóik.” – adta hírül a SZÉNA Egyesület.

forrás