A Macher hozzájárulása az egészséges életmódhoz

2013. május 07.

A Macher Kft és a Cross Fit viszonya.

Molnár Attila vagyok. Egy éve alapítottam a Predator SE nevű egyesületet. Az egyesületünk célja az emberek számára a tömegsport és az egészséges élet elérhetővé tétele.
A saját alap sportágam az ökölvívás. Profi boxolóként 3 magyar bajnoki és egy WBF nemzetközi bajnoki címet sikerült begyűjtenem. Emellett elkezdtem a kettlebell edzésekkel foglalkozni, mint erőnléti kiegészítő sport. A Cross fitt-tel 2010-ben kerültem kapcsolatba, amikor egy ismerősöm elhívott hogy szerepeljek csapatában egy versenyen. A sport és a verseny hangulata magával ragadott és minden vágyam z volt hogy hasonló edzésekkel tudjak foglalkozni. Lehetőségem adódott egy kisebb helység kibérelésére, és a felújítás után elkezdtük betölteni az időpontokat. Olyan edzésformákat kerestem, ami nem található meg Székesfehérváron máshol. Box, Brazil jiu jitsu, Thai box, Cross fitt és Street fittness edzések találhatók a palettán.
Az egy év alatt szépen fejlődtünk, mind létszám és a sportban elért eredményekben is. Több rendezvényt szerveztünk, Brazil jiu jitsu szemináriumokat, Cross fitt országos és házi versenyeket.
Jövőbeli terveink közt szerepel még több versenyen indulni nagyobb létszámmal, több embert rávenni a sportolásra és az egészséges életre és eltüntetni a felesleges kilókat! 🙂

Az alábbi képeken a legutóbbi verseny pillanatait láthatjuk, melyet a Macher Kft is támogatott.