A BME Formula Racing Team lerántotta a leplet…

2014. június 24.

A 2014-es BME-s támogatási projektünk januárban kezdődött. Ekkor tárgyalt a Macher Kft és a BEM fejlesztési csapata először.

Az idei évben a srácok nem építettek új autót hanem a meglévő tavalyit fejlesztették tovább. A fejlesztés érintette az autó komplett elektronikai rendszerét is ami miatt idén is szükség volt új kábel korbácsok gyártására. A támogatási projektünkön belül két kábelkorbács készült el ami az autó első illetve hátsó részébe került beépítésre mintegy az autó idegrendszeréül szolgálva. A kábel gyártási időszak januártól-áprilisig folyt. Ez idő alatt megtörtént a szükséges anyagok azonosítása és beszerzése, a gyártói terület kialakítása és a kábelek komplett legyártása.

Macher biztosított minden szükséges alapanyagot, eszközt, infrastruktúrát és szakmai segítséget amire szükség volt. A fiúk pedig minden alkalommal nagy lelkesedéssel és kitartással jöttek gyártani. Ezek a napok mindig jó hangulatban és eredményesen teltek biztosítva a jövő fiatal mérnökeinek szakmai fejlődését.

A BME Formula Racing Team lerántotta a leplet az idei autójukról, az FREC-004-ről.  A redezvény meghívottak listáján a Macher Kft is szerepelt. A bemutatót koccintás és kötetlen beszélgetés követte.