november, 2017

Üzleti Etikai Díj 2017

2017. november 29.

Nyomtatott


DSC_0010

Macher Endréné elnök-vezérigazgató veszi át a díjat

Immáron 82 cég viselheti az üzleti etikus vállalat jelzőt Magyarországon. A díj alapítói tizennyolcadik alkalommal ítélték oda a díjakat az etikus jelző viselésére érdemes kis-, közép-,és nagyvállalatoknak, illetve multinacionális cégeknek.

Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta, immár 18. éve kiemelkedő szerepet tölt be az üzleti életben tisztességesen, felelősen működő cégek elismerésében. Az idei megmérettetésen újabb 10 magyarországi bejegyzésű céggel – köztük a Macher Zrt-vel – bővült a kör. Az alapítók a díjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy minden évben a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben, és erősítik a társadalom és az üzleti szféra közötti bizalmat.

Modern Gyárak Éjszakája

2017. november 06.

A Macher Zrt. részt vesz a Modern Gyárak Éjszakája programban

A programról röviden:

Mitől okos egy okosgyár? Hogyan működik, milyen technikai megoldásokat alkalmaznak benne? Hogyan néz ki az ipar jövője?

A negyedik ipari forradalom már a küszöbön áll, itt a lehetőség, hogy az érdeklődők gyakorlatban is megtapasztalhassák a legújabb fejlesztéseket! A Modern Gyárak Éjszakáján, 2017. november 17-én 16 és 22 óra között mindenki számára lehetőség nyílik, hogy megismerkedhessen a ma és a közeljövő korszerű, „okos” gyáraival, amelyekben a legmodernebb technológiák segítik a termelést. Mindehhez elég csak kiválasztani a programhoz csatlakozó helyszínek közül egy tetszőlegeset, és regisztrálni az ingyenes gyárlátogatásra.

Reméljük, hogy ez a közvetlen „találkozás” a jövővel segít átírni az iparról alkotott idejétmúlt elképzeléseket, iránymutatást nyújtva a kkv-k döntéshozói számára, karrierlehetőséget és jövőképet mutatva az álláskeresőknek, valamint a pályaválasztás előtt álló fiataloknak.

Az Ipar 4.0 Mintagyárak olyan demonstrációs helyszínek, ahol fejlett Ipar 4.0 megoldásokat lehet megtekinteni működési környezetben, valamint a helyi szakértők (mérnökök, műszaki szakemberek) bevonásával lehetőség nyílik a technológiára vonatkozó elméleti ismeretek megszerzésére is.

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését és a Macher Zrt. üzemében szeretne Ipar 4.0 megoldásokkal megismerkedni, részvételi szándékát kérjük, az anna.csiki@macher.hu e-mail címen jelezze a következő adatok megadásával: név, cégnév (amennyiben céget képvisel), cím, telefonszám, mobiltelefon szám, e-mail cím.

Ha bővebb információkat szeretne a programról, kérjük látogasson el az alábbi weboldalra:

www.ipar4.hu