július, 2011

„Elkötelezettség a Kiválóságért”

2011. július 05.

A MACHER Kft.-nél jártak a minőségfejlesztés iránt érdeklődő oktatási intézmények szakemberei.
A látogatók által képviselt intézmények egy, az „ Elkötelezettség a Kiválóságért” európai oklevél megszerzését célzó projektben vesznek részt. A szakembereket főleg az érdekelte, milyen módszereket adaptálhatnának a gazdasági szférától a közoktatásba.
A Kft hét munkatársa tartott előadást a marketing, informatika, cégépítés, változásmenedzselés, HR, vezetés és esélyegyenlőség témakörében.
A vendégek leginkább a változásmenedzselés és a munkahelyi értékelés iránt érdeklődtek, de érdekes volt számukra a MACHER Kft.-nél működő folyamatok szabályozottsága, az információk visszacsatolása, a team munka a stratégia és a megvalósítás területén, a célok-feladatok lebontása, valamint a Kft.-nél kialakult környezet központú gondolkodás.

Üzleti kiválóság elismerése másodszor is

2011. július 05.

A Macher Kft. 2009 november 20-án ismét elnyerte a Nemzeti Minőségi Díjat kis és középes méretű termelő vagy szolgáltató kategóriában. A díj történetében először fordult elő, hogy egy már nyertes szervezet újra megkapja a z üzleti kiválóság elismerését.

A MACHER Gépészeti és Elektronikai Korlátolt Felelősségű Társaság 1991-ben alakult német-magyar vegyes vállalati formában. A vállalkozás fő tevékenységei: kábelkonfekcionálás, elektromechanikai szerelés, elektronikai fejlesztés.

A termékek főbb felhasználási területei : orvostechnika, autóipar, érzékelő ipar, szabadidős berendezések, biztonságtechnika, nyomdaipar, ipari elektronika.